Aviator-da ən yaxşı strategiyalar nədir?

Questions and answers for COW Macintosh and Windows
Post Reply
Sarghon

Aviator-da ən yaxşı strategiyalar nədir?

Post by Sarghon »

Aviator oyununda qazanc əldə etmək üçün hansı strategiyalar daha yaxşı işləyir? Hər raundda fərqli taktikalardan istifadə etmək lazımdırmı? Strategiyalarla bağlı fikirlərinizi bölüşə bilərsinizmi?
Linder

Re: Aviator-da ən yaxşı strategiyalar nədir?

Post by Linder »

Mən Aviator oyununda strategiya qurmağı çox vacib hesab edirəm. aviator-az.com saytında bu oyunu oynayıram və burada çoxlu faydalı məlumat tapa bilərsən. Mən adətən kiçik məbləğlərlə başlayıb, hər raundda dayanma vaxtını fərqli seçirəm. Məsələn, bəzi raundlarda təyyarənin bir az qalxmasını gözləyirəm, bəzi raundlarda isə maksimum risklə daha çox qazanc əldə etməyə çalışıram. Bu, mənim üçün uğurlu bir metod olub. Strategiya seçərkən əsas məqam səbirli olmaq və impulsiv qərarlar verməməkdir. Sən hansı növ strategiya ilə oynamaq istəyirsən? Daha çox risk etməyi düşünürsən, yoxsa ehtiyatlı yanaşacaqsan?
Sarghon

Re: Aviator-da ən yaxşı strategiyalar nədir?

Post by Sarghon »

Məsləhətlərin çox maraqlı və faydalıdır. Mən də əvvəlcə ehtiyatlı strategiya ilə başlamağı düşünürəm. Daha sonra təcrübə topladıqca riskləri artıraram. Sayta mütləq nəzər yetirib qaydalara uyğun oynamağa çalışacağam.
Post Reply